Moje šťastná hvězda

Zůstane snad Vondráčková zase sama?

Velkou lásku zažívá pohledná herečka Lucie Vondráčková (44) ze seriálu Ulice, přesto se ani její vztah s mladším MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou (26) neobejde bez mráčků.

V poslední době ji rozčiluje, že doma moc nepomáhá a na všechno je tak sama. Vzhledem k tomu, že už pomalu začíná trénovat na přímé přenosy StarDance, se někdy Vondráčková neubrání vzteku.

Bude žít ve věčném strachu?

Může to snad být také důvodem, proč s Polívkou nechce dítě? K jeho překvapení se totiž nechala slyšet, že na další děti už se opravdu necítí a ani je neplánuje.

Ani její vztah s mladším MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou (26) se neobejde bez mráčků.

Polívka zatím otcem není

Sama má už dva starší syny s exmanželem, bývalým hokejistou Tomášem Plekancem (41), a tak má v životě splněno. Jenže to se nedá říct o Polívkovi, který nejenže vlastní děti nemá, ale také pochází z osmi sourozenců. Je tak víc než pravděpodobné, že dřív či později po vlastních dětech zatouží.

Nebude však už pro Vondráčkovou pozdě? Byla by škoda, aby jí milovaný partner utekl za mladší ženou, která mu dá, po čem touží. To je ale strach, kterého se jistě jen tak nezbaví. Otázka je, co všechno je schopna udělat, aby si ho udržela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden