Můj čas na kafíčko

Zůstanou dál ve StarDance?

Taneční soutěž StarDance se otřásá v základech! Dochází k výměně všech tanečníků i půlky poroty. Ale co moderátorská dvojice? Marek Eben (61) i Tereza Kostková (42)? Copak Marek, ten bude těžko nějak ohrožen.

Mistr slova, promyšlených, inteligentních vtipů, kterého nerozhází žádný nečekaný výpadek. Leda by zaskočil Leoš Mareš (43) ve svém obleku ze syrového masa. Terezka ale v minulém ročníku znejistěla. Pamatujete na to zmatené vyhlášení vítězky kola? Oba si vydechli, když se dozvěděli, že i při jubilejní, desáté řadě nebudou chybět.

„Když jsem nabídku před třinácti lety přijímala, tak jsem netušila ani to, že bude druhý ročník. Dnes je StarDance mou srdeční záležitostí,“ svěřila se Tereza, která si vede album fotek z natáčení. V každém dílu má úplně jiné šaty a divačky se pokaždé dohadují, které jí víc slušely.

Oba si pochvalují i nové tváře soutěže. „Moc se těším na nové porotce, kteří budou jistě velkým oživením celého formátu, navíc je oba znám a vážím si jich,“ prohlásil Marek o Richardu Genzerovi (52) a Janu Tománkovi (48).

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden