Můj čas na kafíčko

Zůstat, nebo spíš odejít?

Už těch hádek a napětí ve vztahu máte právě dost? Jenže co je nejlepší udělat?

Ve vašem vztahu to už dlouho neklape, ale vy stále nejste rozhodnutá, co udělat. Řiďte se svými pocity. Vaše tělo, duše, srdce i rozum vám jasně sdělují, co prožíváte. Máme pro vás 8 znamení, jak poznáte, že přišel čas na změnu!

Je vám s ním stále hůř a hůř

Láska vám už vyprchala ze všech činností, i z té nejintimnější. Důvod, proč jste spolu, je jen ten, že vy se ho nechcete vzdát. Dál si děláte plané naděje, máte špatný pocit, když s ním nejste, a ještě horší, když s ním jste.

Nedokážete být s ním, ani bez něj. Tělo vám říká, že něco není v pořádku. On se o tom nechce bavit, odmítá vás vyslechnout, zesměšňuje vás. Víte, že takhle to už nevydržíte. A ptáte se: Co dál?

Co to jde, unikáte přítomnosti

Vzpomínky na minulost vás deprimují stejně jako sny o štěstí, kterým už nevěříte. Abyste někde načerpala naději, vzpomínáte na minulost, kdy jste byli šťastní anebo sníte o budoucnosti, v níž by se vše mezi vámi změnilo.

Jenže kdykoli musíte o hezkém životě jen snít, unikáte z přítomnosti. A z nešťastné přítomnosti se nestane šťastná budoucnost. Když se přestanete litovat, věci se začnou dít jinak.

Jste stále víc nešťastná

Vaše srdce je vysílač i přijímač. Je-li porouchané, nedokáže se naladit na správnou frekvenci. Nemůžete cítit štěstí při sledování spokojenosti druhých, pokud jste sama nešťastná. Vaši přátelé mohou říkat cokoli, ale vy si to berete osobně a negativně.

Je čas zeptat se, co vám žárlivost chce sdělit o vás samotné. Nemá to nic společného se životy druhých, je to znamení nespokojenosti s vaší vlastní životní situací teď a tady.

Zpět se vám nevrací téměř nic

Abyste dobila i energii, potřebujete něco změnit. Zůstaneme-li ve stálém stavu únavy, může to zavinit zkrat ve vašem těle. Pokud jsou vaše pocity závislé na tom, co udělá váš partner, když všechna vaše energie proudí k němu, ale žádná se vám nevrací, máte deficit, který se projevuje vyčerpaností, obavami, úzkostí. Jako byste neměla kde a jak si odpočinout.

Ztrácíte vědomí vlastní ceny

Když se trápíte kvůli chlapovi a máte srdce plné neštěstí, tak štěstí z jiné náruče se tam nevejde. Když se mu pořád omlouváte a doprošujete se, v jeho očích ztrácíte cenu a až za čas si uvědomíte, že není o co bojovat.

V zoufalství jednáte ukvapeně, a to dělá víc škody než užitku. Potřebujete, aby partner pochopil, jak moc trpíte, když on dokáže být bez vás, zatímco vy nemůže být bez něj. Ale má tohle vůbec ještě cenu?

Necíte radost

Máte strach, že všechno dopadne špatně. Ale co znamená špatně? Zkuste si představit všechny varianty, a zjistíte, že není důvod se týrat vlastním strachem. Nevidíte nic, co by vám dodalo radost.

Když se bojíte, že se stane něco špatného, vesmír vám pošle to, na co myslíte, a okolnosti se změní tak, že to špatné do svého života přitáhnete. I když žádná změna není okamžitá, důležitý je nový směr.

Přátelé ostře vidí, jak trpíte

Tak jako nevidíte šmouhu na své tváři, druzí ji vidí hned. Vaši přátelé vás dobře znají, mají vás rádi, záleží jim na vašem štěstí a trápí je, když vidí, jak se ničíte.

Chtějí vás vidět jako ženu s energií, ne bez energie. Vědí, jak záříte, když jste šťastná a jak vypadáte ztrhaně, když vás něco drtí a nemůžete najít cestu ven ze začarovaného kruhu. Vyslechněte jejich dobře míněné rady.

Vážně není čas ztrácet čas

Chcete žít nešťastně desítky let? To má být životní program, o němž jste snila? Není na co čekat! Neštěstí vám nic dobrého nepřinese. Dát mu sbohem můžete začít hned: Přijměte věci právě tak, jak jsou.

A přestanete se doprošovat o lásku a pozornost. Pokud vám partner není schopen poskytnout obojí, pak za to nestojí. Láska, pro kterou se musíte ponižovat, není ta, kterou si zasloužíte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden