Můj kousek štěstí

Zůstává s partnerem kvůli penězům?

Většinou se o ní psalo jako o přelétavé ženě, která si potrpí nejen na luxusní věci, ale i na zájem mužů. Je ale čtyři roky oddaná jedinému. Drží ji u něho miliony, či konečně našla toho pravého? 

Patří mezi naše nejkrásnější herečky, její ohnivé vlasy, mladistvý vzhled a útlý pas nedají fanouškům spát. Přestože by Jitka Schneiderová mohla mít nepochybně každého muže, na kterého by si ukázala, zůstává už více než čtyři roky věrně po boku nenápadného Lukáše Pittera (40).

„Je to trochu podivín a je s ním dost zábava,“ řekla kdysi o úspěšném designérovi. Co ji na tom tichém člověku tolik zaujalo, že na jiné muže už nemyslí? Vždyť herečku doprovázela pověst přelétavé ženy. Ostatně manželství s Davidem Švehlíkem (48), s nímž má dceru Sofii (14) ztroskotalo právě na její nevěře.

Jen málokdo už ale ví, že její tehdejší milenec, manažer firmy se sportovní módou David Císař, opustil kvůli herečce svou manželku a dvě děti. Vztah jim nevydržel a zanedlouho už byla Jitka v náruči jiného. O svém současném vztahu moc nemluví a ještě donedávna byla osoba Lukáše obestřena tajemstvím.

Bála se snad závistivých komentářů? Pitter je totiž nejen ohromně zábavný chlapík, ale také ohromně bohatý, a může tak svou rusovlasou bohyni náležitě rozmazlovat. A to se pochopitelně herečce líbí, vždyť se nikdy netajila tím, že má ráda hezké věci, do kterých se nebojí investovat.

Navíc ráda cestuje – na podzim k moři a v zimě na hory. Lukáš údajně vlastní velmi úspěšnou agenturu, která vyvíjí na zakázku mobilní aplikace a její roční obrat má činit přes 70 milionů! Někdo si holt umí vybrat chlapa...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden