Můj kousek štěstí

Zuzana Bubílková: Chtěla Šimkovi zničit manželství?

Svérázná slovenská moderátorka Zuzana "Bubu" Bubílková (63) se odhodlala k šokujícímu přiznání. Už nemlží, připouští, že ji s populárním komikem Miloslavem Šimkem (†64) nespojovala jen práce na satirickém pořadu S politiky netančím, ale také něco dalšího, mnohem romantičtějšího.

Byla to láska! Jenomže komik byl ženatý a doma měl kromě životní družky Magdaleny Šimkové (75) také tři dcery: Evu, Hanu a Magdalenu. Takové velké rodině by snad každá rozumná "žena odvedle" ustoupila.

Ne tak "Bubu", která se sama charakterizuje jako tajfun, ještě ke všemu sebestředný a se sklonem k žárlivosti. Vtrhla do Šimkova soukromí a snažila se oblíbeného komika urvat pro sebe. Alespoň že nebydlela přímo u Šimků, ale ve vile mimo Prahu.

Dům však pochopitelně Šimkovi patřil. Několikrát komika přemlouvala, aby od manželky a tří dcer odešel k ní. Ten byl ovšem nekompromisní a svou velkou rodinu si rozbít nenechal. Nicméně je víc než pravděpodobné, že se jeho legitimní manželka celé roky trápila, neboť její choť trávil dny i noci s "Bubu", v rodinné vile s ní dokonce přespával.

A to si prosím na jevišti vykali. Koho tím chtěli obelstít? O jejich love story si cvrlikali vrabci na všech pražských střechách..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden