Moje šťastná hvězda

Zuzana Bydžovská: Zůstane pořád zhrzená a bez chlapa?

Herečka Zuzana Bydžovská (57) je už několik let sama a o partnera prý ani nestojí. Údajně nestojí o další zlomené srdce, čímž naznačuje, že v sobě stále nosí nezapomenutou křivdu z minulosti. Řeč je konkrétně o jejím bývalém manželovi, herci Miroslavu Etzlerovi (54).

Ten ji před lety opustil a utekl k jiné, k Vilmě Cibulkové (56), se kterou se po čase oženil. Není žádným tajemstvím, že pro Bydžovskou to byla nejhorší životní rána, ze které se dodnes nevzpamatovala. Etzlerovi nikdy neodpustila to, že ji opustil a nechal ji na holičkách, ale tím pádem se přes celou situaci nikdy nebude schopná přenést a posunout se dál.

MUŽE SPÍŠ ODRAZUJE

To, že Bydžovská o žádného chlapa nestojí, dává dost jasně najevo. Do společnosti chodí skutečně jen zřídkakdy, takže vlastě ani nemá moc příležitostí poznat nějakého potenciálního partnera.Většinu času tráví jen v práci nebo doma. O svůj zevnějšek taky nijak zvlášť nepečuje, prý dává přednost přirozenému vzhledu a nevidí důvod, proč by se měla zkrášlovat. Podle jejích přátel si tak trochu šlape po štěstí, protože podle nich je to prý moc srdečná a krásná žena, která by si zasloužila trochu lásky.Nicméně je obecně známo, že jako první si muži všímají vzhledu a dávají přednost ženám, které o svůj zevnějšek dbají.

ŽIJE VE STARÉ KŘIVDĚ

Zdá se ale, že Bydžovská se neplánuje snažit se o to, aby se někomu zalíbila.Podle ní už si vytrpěla dost a nestojí o to, aby jí zase někdo utekl za mladší. To prý raději zůstane sama. Její známí nám potvrdili, že se herečka tak trochu zasekla v minulosti. Neustále ji prý mrzí to, že ji Etzler opustil.

Zkrátka se ve svém životě nedokáže posunout dál a všechny v jejím okolí už to pořádně štve či mrzí. Etzler už je dávno někde jinde, ale ona se stále jen trápí nad něčím, co už nezmění. Podle jejích přátel je na čase, aby se dala do kupy a začala konečně normálně žít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden