Můj kousek štěstí

Zamíchá kartami ve Slunečné

Příznivci Slunečné určitě zaznamenali, že se mezi seriálovými postavami objevila nová, jejímž úkolem je pořádně to tam rozvířit.


Tímto nováčkem je Zuzana Kajnarová (38), která hraje Annu, utajovanou dceru sekretářky Hany Schwartzmüllerové v podání Evy Holubové (62).


Zajímavé je, že Zuzana zkraje loňského roku dobrovolně opustila kriminální seriál Specialisté, kde byla v roli kapitánky Májové miláčkem diváků. Ale nedala jinak, než že odejde, trvala na tom, že potřebuje změnu, možnost věnovat se něčemu úplně jinému. „Při natáčení podobného projektu nezbývá matce dvou malých dětí moc času na cokoliv jiného.


Její kolega ze Specialistů Jakub Štáfek se stal nedávno otcem.

Ráda bych se po třech letech věnovala i jiným věcem, zejména divadlu,“ svěřila se tehdy. Zanedlouho naplno propukla koronavirová pandemie a krásná blondýnka možná zalitovala, že si víc nevážila skutečnosti, že má práci. Bylo vyloučeno se věnovat divadlu, v žádném se totiž nehrálo. S tím Zuzana nemohla počítat, leda by viděla do budoucnosti.

Možná i proto se teď vehementně hrne do Slunečné. Každá druhá dvojice si během pandemie prožila ponorkovou nemoc, třeba postihla i Zuzanu s manželem, hercem Romanem Říčařem (44). Uprchnout co nejrychleji do práce je v takovém případě nejlepší řešení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden