Můj kousek štěstí

Zuzana Norisová: Odmítnutý milenec na scéně

Zlomila mu srdce, a tak ji veřejně zesměšnil. Tenhle příběh se stal před lety. David Kraus (39) se zamiloval do Slovenky Zuzany Norrisové, hvězdy filmu Rebelové, ta ho ale odmítla.

Umělecky založený Kraus pro ni tudíž složil písničku, a tak se z rádií ozývalo: Zuzano Norisová, tvá kůže je pistáciová, pojď se mnou do ráje a pusť k vodě Juraje. Některé části songu byly hrubé, například výzva: Miláčku, Zuzano, nech toho poseru, nebo ho sežeru.

“David to nemá v hlavě v pořádku,” postěžovala si kráska. “Opravdu jsem byl do ní zamilovaný, ale já jsem ji tak strašně nezajímal,” posteskl si před časem David Kraus. Poprvé dívku uviděl při zkouškách muzikálu Starci na chmelu v Divadle Milenium.

“Tam mi něco ruplo v kouli, tak jsem jí ožralej volal,” přiznal. Vyděšená Zuzana ho považovala za psychopata. Osud jí ho znovu přivedl do cesty až teď, po devatenácti letech, kdy soutěží v pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Produkce jí do milostného duetu povolala právě jeho. Herečka se lekla, neboť si myslí, že je Kraus šílený. Ten ji uklidňoval, tvrdil, že je zadaný. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden