Moje sladké tajemství

Zvažuje se svým kolouškem adopci

Ve svém p r o - fesním životě dosáhla Lucie Bílá (53) snad na všechny možné úspěchy. Má spoustu fanoušků, kteří ji jako zpěvačku uznávají a nemohou se nabažit jejích písniček. I když může být ale díky tomu šťastná, je přece jenom něco, co ji dlouhodobě trápí.

Vždy totiž toužila po velké rodině a po tom, že bude rozdávat lásku. Bohužel jí ale v tomto ohledu nebylo příliš dopřáno. Sice přivedla na svět syna Filipa (24), ovšem ten před časem vyletěl z rodného hnízda a bydlí v Paříži.

Lucie je sice momentálně zamilovaná až po uši do svého mladšího partnera Radka Filipiho (35), ovšem to se nemůže srovnávat s mateřskou láskou. Možná ale ještě má jistou naději. S Radkem se totiž brzy chystají opět posunout svůj vztah, protože údajně plánují svatbu, a je vidět, že to jeden se druhým myslí vážně.

A jelikož je Filipi stále bez dětí, je možné, že se v něm probudí touha to změnit. Bílá nikdy nevylučovala, že by adoptovala dítě. A to je možná cesta k tomu, jak by mohli založit rodinu. Sice je to běh na dlouhou trať, ale pokud Lucie ucítí, že má Radek všechny předpoklady pro to, aby se stal dobrým otcem, možná se doma začnou o adopci bavit a zvažovat ji.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden