Moje šťastná hvězda

Zvládne Lucie Bílá ten obrovský tlak?

Ustojí tohle jejich čerstvá láska?

Jakmile LUCIE BÍLÁ (51) představila veřejnosti svého nového partnera RADKA FILIPIHO (33), strhla se šílená bitva o to, kdo na neznámého mladíka vytáhne co největší špínu. Nikdo netušil, že prvenství možná získá jeho vlastní otec!

Zřejmě největší vlnu otázek zvedl fakt, že si bývalý fitness trenér změnil jméno. Co ho k tomu vedlo, že přijal příjmení své první manželky? Podle slov nového partnera Lucie Bílé trpěl jeho otec ROMAN DVORSKÝ (53) dlouhá léta alkoholismem a měl sklony k násilí. Dvorský, který nyní žije na ulici, bil prý nejen Filipiho, ale také jeho maminku a dva bratry. „Už spoustu let se nevídáme, snad od mých patnácti,“ uvedl milenec zpěvačky s tím, že si změnil jméno proto, aby ho s otcem nic nespojovalo. Dětství bylo pro Filipiho prý velmi traumatizující.a víc na otce nechce vzpomínat. Jeho tatínek je ale asi jiného názoru.

Rodinné lapálie

Podle některých zdrojů neměl otec Filipiho platit na své syny alimenty a z toho důvodu měl skončit dokonce ve vězení. V současné době žije již desátým rokem na ulici a všechno, co jeho syn Radek vypustil z úst, jsou prý jen sprosté lži. „Kluky jsem miloval,“ brání se Dvorský s tím, že je vedl k lásce ke sportu a rozhodně jim nikdy neublížil. Od Filipiho matky odešel, když bylo nejstaršímu synovi 15 let. Důvodem, proč se rodina rozpadla, měl být opravdu alkohol, to otec milence Lucie Bílé nijak nepopírá, navíc se prý časem přidala i nevěra – oboustranná. A to bylo zřejmě posledním hřebíčkem do rakve jejich vztahu. O kontakt se syny ale podle svých slov stál. „Nejméně jednou týdně jsem zvonil u dveří. Buď nebyli doma, nebo mi nechtěli otevřít,“ obhajuje se Dvorský s tím, že tehdy nebyly ještě mobilní telefony a on neměl šanci své děti kontaktovat. Proč si změnil jméno? V životě Dvorský prý udělal mnoho chyb, to nepopírá, ale že by syna a manželku bil, to prý není pravda a slova Radka o domácím násilí ho doslova zvedla ze židle. Dvorský se v minulosti podruhé oženil a stejně jako jeho syn i on přijal příjmení své ženy a příjmení Fejerčák se vzdal.

Dvorský, otec Radka Filipiho, se hájí tím, že jeho syn o domácím násilím sprostě lže.

Varuje ho před ní

Bezdomovec, který podle Filipiho jen cítí možnost, jak vydělat na tom, že partnerkou syna je boha- tá a úspěšná žena, varuje Bílou. Má si prý dát pozor, s kým žije. „Nejsem rád za ten vztah. Myslím, že jde po prachách. Lucce bych chtěl vzkázat, ať si dává bacha!“ uvedl Dvorský s tím, že syna zná do jeho 15 let a může s klidem říct, že to není férový člověk. Podle něj si umí dobře spočítat, jak moc se mu vztah s Bílou vyplatí. Na druhou stranu ale tvrdí, že synovi vztah se slavicí přeje a že chce, aby byl šťastný. Lucie si stěžovala, že její povolání je vykoupené samotou v soukromí, ovšem takovýto veletoč v lásce jí vrásky asi také dělá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden