Moje sladké tajemství

Zvládne manžel žít pod jednou střechou s tchyní?

Jak dlouho to Tibora bude ještě bavit?

Samostatné bydlení je pro herečku Patricii Pagáčovou (32) věcí, ve které je vlastně velmi nezkušená. Až na jednu krátkou epizodu žije celý život v jednom domě s rodinou. A přistěhovala si tam i manžela!

Život pod jednou střechou se všemi příbuznými je pro herečku Patricii Pagáčovou (32), kterou diváci vídají v seriálu Sestřičky Modrý kód, velmi přirozený.

Jak sama říká, v podstatě nikdy nezažila nic jiného. Jenže pro jejího manžela, dramaturga Tibora Pagáče (29), už to tak příjemné být nemusí. Pro mladé manželství to totiž má mnoho úskalí!

Manžel, zdá se, dobře zapadl

Aspoň na veřejnosti se Pagáč tváří, že takové mezigenerační soužití s manželčinou rodinou pro něj není problém. „Bydlíme v domě, který postavil Pátin pradědeček. Bydlí tam její maminka, sestra a babička s dědou. Ale není to tak, jak by se zdálo.

Jasně že se občas potkáme na chodbě, ale je to normální činžák s několika byty. Spolu trávíme čas, když chceme. Vymýšlí se jenom to, u koho se potkáme,“ snaží se Tibor osvětlit situaci v jejich domě. Ale jak se zdá, i Patricie si je vědoma toho, že taková situace nemusí být zrovna ideální.

Tchyně jako časovaná bomba

„Nabízela jsem manželovi, že se klidně přestěhujeme, pokud se s tchyní pod jednou střechou cítí nekomfortně, ale nebylo to potřeba,“ uklidňuje možná i sebe samu herečka.

Ale i v tom sebeláskyplnějším vztahu jednou přijde chvíle, kdy dojde ke konfliktu, a je jasné, že hádat se s manželkou v domě plném jejích rodinných příslušníků není pro partnera zrovna dobrá situace.

A tak to, co se zatím jeví jako uspořádání plné výhod, kdy jim příbuzní mohou ohlídat pejsky, když jedou na dovolenou, nebo do budoucna pohlídat děti, se poměrně rychle může změnit v problém, který už dokázal rozvrátit nejedno manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden