Můj čas na kafíčko

Zvládnou překonat velkou krizi?

Můj čas na kafíčko

V práci se jim sice daří, ovšem doma už to není tak růžové. Herecká dvojice na sebe nemá čas.

Snaží se vydělávat, jdou z role do role, ale dost možná to má negativní dopad na jejich vztah. Proč to vypadá, že je manželství Michaely Tomešové (30) a Romana Tomeše (34) ve velké krizi? A díky čemu ještě nešli od sebe a jsou stále spolu?

Oběma se už několik měsíců nebývale daří. Je o ně velký zájem nejenom v rámci divadelních představení, ale i v seriálech. Michaela Tomešová (30) momentálně září v novém seriálu ZOO, Roman Tomeš (34) zase hrál jednu z hlavních rolí ve Slunečné. A právě díky těmto rolím si oba přišli a ještě přijdou na pohádkové peníze.

Peníze nejsou vše

Jenže, jak se zpívá, ani za peníze si člověk štěstí nekoupí, a zdá se, že to v případě Tomešových platí dvojnásob. Už v závěru minulého roku se Michaela Tomešová svěřila s tím, že aby to

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden