Můj kousek štěstí

Zvyšuje Lucie Vondráčková na bijce nároky?

Touží-li po dokonalém vztahu, je také otázkou, zda jí něco takového může mladíček nabídnout.

Je to proslulá perfekcionistka, každý z jejího okolí ví, že mívá příliš vysoké nároky. A to nejen na sebe!

Takový přístup však může její vztah s mladým bijcem Zdeňkem Polívkou (26) definitivně zničit. Přílišná touha po dokonalosti ostatně bývá hrobařem lásek, což by psychologové určitě potvrdili. Jenomže zrovna Lucie Vondráčková (44), hvězda seriálu Ulice a mimochodem též doktorka filozofie, si na dokonalost potrpí.

Zkouší-li divadelní představení, jde takříkajíc až na krev. Taková je Lucie, tak pracuje, totéž možná vyžaduje i od partnera. Bude na to mít mladíček nervy?

Už tak je v nelehké pozici, ať chce, nebo ne, žije ve stínu své slavnější partnerky, která je navíc matkou dvou dospívajících synů. A protože s ní bijec bydlí, je logické, že se i on čas od času musí o její syny, které má s hokejistou Tomášem Plekancem (41), postarat.

Asi mu to nejde, je na to mladý, pravděpodobně nemá dostatečnou autoritu. „Já jsem máma i táta dohromady,“ povzdychla si Vondráčková.

Svalovec zřejmě v roli náhradního tatínka zatím příliš neobstál. A otázkou je, zda ho to vůbec nějak trápí. Jeho vztahu s Lucií mnozí velkou budoucnost nedávají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden