Čokoládové kostky

Suroviny:  350 g čokolády s obsahem 50 – 60 % kakaa  250 g másla na kousky  3 velká nebo 4 malá vejce  250 g krupicového cukru  85 g hladké mouky  1 lžička prášku do pečiva Postup:  Troubu předehřejeme na 160 °C (elektrickou) nebo 140 °C (horkovzdušnou).

Pekáček vymastíme a teprve pak vyložíme papírem. Čokoládu rozpustíme s máslem. Vejce šleháme, až zesvětlají, pak zašleháme cukr, až je směs hustá a lesklá. Vmícháme ji do čokolády, navrch prosijeme mouku s práškem do pečiva a vše vymícháme dohladka.

Vlijeme do formy a pečeme, až je povrch pevný na dotek, mírně lesklý, ale suchý. Zkoušíte-li propečenost špejlí, měly by na ní ulpět drobečky. Upečené brownies necháme vychladnout ve formě a nakrájíme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

reklama