Delikátní hrachová polévka

Řeknete si, že hrachová polévka není žádný šlágr, ale po takové, jakou připravuje Lukáš Hejlík, se budete ještě několik dnů olizovat.

Také vás může zajímat ...

Ingredience: 1 jarní cibulka, 1 lžíce olivového oleje, ořech másla, čerstvý hrášek vyloupaný a mladé hrachové lusky, popřípadě mražené, 1 l kuřecího vývaru, čerstvě mletý pepř, sůl

Postup: Cibulku osmahneme na olivovém oleji, přidáme hrášek, chvíli restujeme a zalijeme vývarem. Ten můžete koupit hotový, nebo si ho předem připravit. Vaříme pod pokličkou, přibližně půl hodiny. Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, podle chuti osolíme a opepříme. V pánvičce rozehřejeme máslo a opečeme na něm hrachové lusky.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...