Domácí hovězí „sekačka“

Šťavnatá hovězí sekaná chutná nejlíp s domácí bramborovou kaší.

Suroviny na 6 porcí – 1,2 kg mletého hovězího masa – 1 hrnek strouhanky – 60 ml ostrého kečupu – 30 ml jemného kečupu – 1 vejce – ½ celeru – 1 bílá paprika – sůl, pepř

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Hovězí maso promíchejte se strouhankou, kečupem, vejcem, solí a pepřem.

2. Celer nastrouhejte, papriku pokrájejte na drobné kostičky a přimíchejte do těsta. Vypracujte šišku, kterou přeneste do vymazaného pekáče.

3. Pečte v troubě vyhřáté na 180 ºC zhruba 55 minut.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...