Domácí ovocné nanunky

Otrhejte na zahrádce rybíz a připravte si třeba tyto famózní osvěžující nanuky.

Suroviny na 6 kusů – 1 hrnek černého rybízu – 1 hrnek červeného rybízu – 2 lžíce medu – 1 lžíce vanilkového cukru

Postup

1. Rybíz dobře očistěte a pak jej tyčovým mixérem rozmixujte s medem a vanilkovým cukrem do hladké hmoty.

2. Hmotou naplňte formičky na nanuky a dejte na několik hodin do mrazáku, dokud nebudou dobře zmrazené.

3. Ztuhlé nanuky můžete servírovat samotné nebo třeba přelité jogurtem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...