Dušená treska se zeleninou

Jemné rybí maso se zeleninou připravené v pekáčku bude chutnat celé rodině.

Suroviny na 4 porce – 4 filety z tresky – 3 mrkve – 2 petržele – ½ pórku – 1 hrst mražených fazolových lusků – 1 hrst nasekané čerstvé bazalky – 1 lžíce olivového oleje – sůl, pepř

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Všechnu zeleninu očistěte. Mrkev a petržel nastrouhejte nahrubo, pórek pokrájejte. Zeleninu promíchejte se špetkou soli a pepře a olivovým olejem.

2. Rybu dejte do vymazaného pekáčku. Přidejte zeleninu a podlijte trochou horké vody.

3. Vložte do trouby a pečte při 200 °C asi 30 minut.

4. Podávejte ozdobené bazalkou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...