Dušené vepřové s dýní

Suroviny:  3 lžíce oleje  2 červené cibule  300 g vepřového masa  2 stroužky česneku  ½ Hokkaido  1grilovaný lilek  300 ml masového vývaru  ½ sklenky paprikového protlaku (ajvar)  sůl, pepř  1 hrst petržele

Postup: Cibuli nakrájíme na silnější klínky, maso na kostky. Na oleji opečeme cibuli, pak po částech přidáváme maso, na plátky nakrájený česnek a na kousky nakrájenou dýni a lilek. Až zelenina na okrajích zezlátne, zalijeme ji naběračkou vývaru, jemně osolíme a opepříme, přiklopíme a necháme dusit asi 30 minut.

Také vás může zajímat ...

Během vaření obsah hrnce kontrolujeme a podle potřeby přiléváme vývar. Pak vmícháme ajvar, necháme ho prohřát a promísit se všemi surovinami. Pokrm podáváme s rýží, ozdobíme ho sekanou petrželí.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...