Dýňové máslo si zamilujete!

Troubu rozehřejeme na 190 stupňů. Jednu máslovou dýni omyjeme, rozřízneme napůl a semínka vydlabeme. Nožem dužinu křížově nařízneme, potřeme olejem, posolíme. Dýni pečeme v troubě asi 45 minut. Poté ji necháme krátce vychladnout, sloupneme slupku (jde to snadno) a kousky dýně rozmixujeme se solí a čtyřmi lžicemi másla.

Necháme vychladit a můžete vychutnávat. S pečivem, případně opečenými semínky dýně, někdo do másla přidává třeba i škvarky!

Také vás může zajímat ...
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...