Filety pstruha s plátky rajčat

Suroviny:

  • 4 menší pstruzi
  • citronová šťáva
  • 100 g hrubé mouky
  • máslo na opečení
  • 2 rajčata
  • snítka bazalky
  • mletý pepř a sůl
  • 2 lžíce olivového oleje

Česneková rukola:

  • 200 g rukoly
  • 4 stroužky česneku
  • mletý pepř a sůl
  • máslo na opečení

Postup: Rajčata nakrájíme na půl centimetru silné plátky a smícháme s nasekanou bazalkou, mletým pepřem, olivovým olejem.

Směs na pánvi krátce opečeme a odstavíme. Pstruhy vyfiletujeme a zastříkneme citronovou šťávou. Stranu s kůží obalíme v hrubé mouce smíchané se solí. Na přepuštěném másle opékáme stranou kůže, ještě osolíme.

Také vás může zajímat ...

Na polovinu filetů navršíme připravená bazalková rajčata, přikryjeme druhou polovinou filetu a dopečeme. Podáváme s bramborovými plackami a česnekovou rukolou – v pánvi na másle osmahneme nasekaný česnek, vmícháme rukolu, opepříme, osolíme a ihned podáváme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...