Francouzské brambory v troubě

Suroviny:

Také vás může zajímat ...
  • 750 g – 1 kg brambor
  • 150 g šunkového salámu
  • 1 cibule
  • 3 vejce
  • 1 smetana na vaření
  • 150 g eidam 45 %
  • 1 lžíce plnotučné a dijonské hořčice
  • sůl, pepř, máslo
  • kyselé okurky

Postup: Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky. Dáme do máslem vymazaného pekáčku – prokládáme je nakrájeným salámem, cibulí, a 2 vejci uvařenými natvrdo, nakrájenými na kostičky. V misce rozkvedlejme zbylé vejce, smetanu, nastrouhaný sýr a obě hořčice. Osolíme a opepříme podle chuti a směsí zalijeme..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...