Frittata s ovčím sýrem

Suroviny na 4 porce:

300 g nových brambor (na nudličky)

Také vás může zajímat ...

sůl a čerstvě mletý pepř

250 g mladých špenátových lístků

300 g drcená rajčat z konzervy

1 stroužek česneku (na tenké plátky)

½ lžičky uzené mleté papriky

4 celá vejce

50 g sýru feta (na kostičky)

2 lžíce másla

Postup:

Brambory uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, asi 10–15 minut. Špenát opereme ve studené vodě a dáme okapat. Vodu z uvařených brambor slijeme přes špenát, aby zavadl. Vymačkáme z něj přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, promícháme s rajčaty, česnekem, uzenou paprikou, vejci a sýrem.

Rozpálíme pánev, vyskládáme do ní brambory, navrch směs, poklademe vše máslem a zapékáme v troubě na 200 °C asi 20 minut.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...