Gnocchi s omáčkou quattro formaggi

Suroviny na 2 porce:

500 g gnocchi

Také vás může zajímat ...

125 g gorgonzoly

100 g mozzarelly

100 g ementálu

70 g strouhaného parmazánu

½ bílé cibule

bazalka

150 ml smetany na vaření

extra panenský olivový olej

sůl

pepř

Postup:

Půlku cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Připravíme si gorgonzolu, mozzarellu bez nálevu, ementál a strouhaný parmazán. Sýry překrájíme na menší kousky. Na pánvi si rozehřejeme extra panenský olivový olej, nakrájenou cibulku asi minutu zarestujeme. Poté přilijeme 150 ml smetany na vaření, přidáme připravené sýry, opepříme a povaříme.

Vroucí vodu důkladně osolíme a gnocchi uvaříme podle návodu. Připravíme si asi 6 bazalkových lístků, nakrájíme je na tenké proužky a těsně před podáváním je vmícháme do omáčky.

Gnocchi servírujeme s omáčkou a zdobíme čerstvou bazalkou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...