Grilované klobásky s česnekem

Patříte mezi milovníky uzenin? Připravte si úžasné šťavnaté klobásky na grilu.

Příprava: 20 minut + 1 hod marinování

Náročnost: *

Cena za porci: 21 Kč

Suroviny na 4 porce

– 4 klobásy

– 1 snítka estragonu

– 2 lžíce vinného octa

– 1 lžíce hořčice

– 4 stroužky česneku

– 2 lžíce oleje

– sůl, pepř

Postup

1. Klobásy vložte na chvíli do vroucí vody. Vyndejte je a osušte. Do povrchu udělejte mělké zářezy.

2. Estragon jemně posekejte a smíchejte s ostatními surovinami. Klobásy zalijte marinádou a nechte hodinu odležet.

3. Klobásy opečte na rozpáleném grilu.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...