Moje sladké tajemství

Grilované žampiony s bylinkami a česnekem

Suroviny:  10 středně velkých žampionů  olivový olej  3 až 4 stroužky česneku  sůl a pepř  sušený tymián, drcený kmín

Postup: Žampiony nejprve důkladně omyjeme, očistíme a zbavíme nožiček. Dále si nakrájíme česnek na tenké plátky.

Marinádu připravíte tak, že v míse smícháme cca 100 až 200 ml olivového oleje s plátky česneku a přidáme špetku tymiánu, špetku kmínu, soli a vše nakonec lehce opepříme. V hotové marinádě necháme žampiony odpočívat co nejdéle.

Během grilování je nezapomeňte průběžně potírat zbylou marinádou..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden