Grilovaný ananas s krémem a hoblinami kokosu

Suroviny:  1 ananas  80 g cukru hnědého  500 g měkkého tvarohu  2 lžíce perníkového koření  50 g cukru moučka  1 pomeranč  1 citrón  60 g hoblin kokosu

Postup: Ananas očistíme a nakrájíme na kolečka, vyřízneme střed a prohodíme s hnědým cukrem.

Také vás může zajímat ...

Tefal Optigrill Elite rozpálíme na program lilek a vložíme plátky ananasu. Tvaroh smícháme s perníkovým kořením, přidáme šťávu a kůru z pomeranče, šťávu z půlky citrónu a moučkový cukr. Dobře promícháme.

Kokosové plátky na sucho opražíme. Ozdobíme ananas a podáváme. Skvělého pomocníka do domácnosti najdete na www. tefal.cz.

Grilovaný ananas se skvěle hodí ke steakům. K tomu si otevřete těžší červené vínko a ten zázrak si plně vychutnejte..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...