Grilovaný hermelín

Suroviny na 4 porce:

4 sýry typu hermelín

Také vás může zajímat ...

0,1 l olej na marinádu

2 stroužky česneku

2 lžíce provensálského koření

pikantní rybízový džem

Postup:

V misce rozmícháme oleje s provensálským kořením (lze přidat i jiné). Ve směsi obalíme hermelín a potřeme jej na horní ploše lisovaným česnekem. Sýr zabalíme do alobalu tak, aby záhyby byly na bocích sýrů. Balíčky dáme na rozpálený gril a grilujeme 5–10 minut z každé strany. Poté sýry vyjmeme z alobalu a dáme na talíř. Při manipulaci je důležité nepoškodit celistvost, jinak sýr vyteče.

Podáváme s ovocným džemem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...