Grilovaný kapr

Při výběru ryb na grilování dává většina lidí přednost těm mořským. To je ale škoda, tradiční český kapr je na grilu nepřekonatelný.

Potřebujete:

Také vás může zajímat ...

4 filety z kapra, 100 g másla, 1 lžičku červené papriky, 1 lžičku kmínu, 1 lžičku nasekané čerstvé bazalky, 1 lžičku nasekané čerstvé petrželky, 1 lžičku nasekané čerstvé saturejky, sůl

Postup:

  1. Máslo rozpusťte a zamíchejte do něj bylinky a koření.
  2. Kapří filety osolte, potřete marinádou a nechte půlhodiny odpočívat.
  3. Filety pečte na grilu dozlatova, asi 4 minuty z každé strany. Hotové kapří filety podávejte se zeleninovým salátem, čerstvým pečivem nebo vařenými či pečenými novými bramborami..
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...