Hovězí burger s domácím kečupem

Suroviny: na kečup:  500 g rajčat  80 g třtinového cukru  sůl a pepř  4 stonky máty Na burgery:  800 g hovězího mletého masa  sůl a pepř  2 rajčata  4 nakládané okurky  4 listy ledového salátu  1 cibule  4 vejce  8 plátků slaniny  4 housky

Postup: Troubu rozehřejeme na 200 °C.

Také vás může zajímat ...

Rajčata nakrájíme, posypeme cukrem a dáme na pekáč. Dáme do rozpálené trouby a pečeme 30 minut. Měkká rajčata i se šťávou necháme vychladit. Poté dochutíme solí, pepřem a mátou. Maso dochutíme solí a pepřem a natvarujeme burgery.

Okurky nakrájíme, rajčata nakrájíme na slabá kolečka, stejně jako cibuli. Maso opečeme z obou stran, dokud není hotové. Během pečení přidáme slaninu a opečeme do zlatova. Maso a slaninu sundáme z pánve a necháme odpočinout.

Na pánev dáme opéct housku. Na další pánvi si mezitím uděláme z vajíčka volské oko. Pak už jen kompletujeme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...