Hovězí guláš s dýní a hráškem

Vyzkoušejte zajímavou kombinaci hovězího masa, hrášku a dýně.

Suroviny na 4 porce – 800 g hovězí kližky – 600 g cibule – sádlo – vývar dle potřeby – 150 ml červeného vína – 3 stroužky česneku – 2 lžíce kečupu – 200 g dýně – 100 g mraženého hrášku – sůl, pepř

Postup

1. Na sádle zpěňte pokrájenou cibuli. Přidejte kousky masa a orestujte.

2. Přidejte kečup, na kousky pokrájenou oloupanou dýni, hrášek a zamíchejte. Podlijte vývarem a vínem. Osolte a opepřete. Přiklopte a duste do změknutí.

3. Podávejte třeba s bramborovou kaší.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...