Hovězí gulášek na víně

Dobrým domácím gulášem s těstovinami nasytíte partu přátel na jeden zátah.

Suroviny na 4 porce – 800 g hovězího zadního masa – 300 g těstovin – 180 g rajčatového protlaku – 300 ml bílého vína – 2 cibule – 3 stroužky česneku – hovězí vývar – sůl, pepř – olej

Postup

1. Cibuli nakrájejte na kostičky a osmažte na oleji dozlatova. Přidejte na nudličky nakrájené a opepřené maso. Pak přimíchejte prolisovaný česnek, zalijte trochou vína a duste. Podle potřeby podlijte hovězím vývarem.

2. Mezitím uvařte těstoviny. Sceďte je a vmíchejte do nich lžíci oleje.

3. Chvíli před koncem dušení přimíchejte k masu rajčatový protlak. Podle chuti osolte.

4. Guláš promíchejte s těstovinami a servírujte.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

reklama