Hovězí kýta s hořčičnou krustou

Suroviny:  2 lžičky hořčičného semínka  1 lžička hrubší mořské soli  1 lžička mletého pepře  1 lžíce tymiánových lístků  60 ml olivového oleje  1 a ½ kg hovězí kýty

Postup:  Troubu předehřejeme na 120 °C.

Také vás může zajímat ...

Hořčičné semínko, sůl, pepř a tymián nasypeme do hmoždíře a rozdrtíme. Pak přilijeme olej a smícháme. Hovězí kýtu potřeme extra olejem a na velké rozpálené pánvi ji opečeme ze všech stran dohněda.  Pak maso potřeme směsí z hmoždíře, dáme ho na mřížku v pekáčku a pečeme, dokud nezměkne.

Zhruba dvě hodiny do krvava, 4 až 6 hodin do úplného propečení..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...