Moje šťastná hvězda

Hovězí maso s mrkví a bramborami

Hovězí s mrkví to je stará dobrá osvědčená klasika, pokud se tedy umí dobře připravit, a to Linda Finková opravdu umí.

Ingredience: 500 g hovězího masa, mrkev, bílý pepř, cukr, sůl, 1 lžíce citronové šťávy, jíška, máslo

Postup: Hrnec vymažeme máslem, doprostřed položíme maso a mírně ho osolíme a opepříme.
Kolem nasypeme na kolečka pokrájenou mrkev. Na ni také položíme kousky másla a podlijeme vodou. Pomalu vaříme, dokud se maso nezačne mírně rozpadat. Po jeho vyjmutí přidáme do mrkve trochu cukru, citronovou šťávu a jíšku. Tu připravíme ze lžíce másla a mouky zvlášť na pánvi. Uvaříme brambory v páře. Můžeme je pak polít máslem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden