Hovězí na houbách

Suroviny:  750 g hovězího zadního  sůl a pepř  slunečnicový olej  1 cibule  2 stroužky česneku  1 lžička kmínu  2–3 hrsti sušených hub  400 ml hovězího nebo zeleninového vývaru  2 lžíce másla a hladké mouky  1 lžíce zakysané smetany

Postup: Maso nakrájíme na plátky asi centimetr silné, osolíme je a opepříme z obou stran a na koncích mírně nařízneme, aby se maso nezkroutilo.

Také vás může zajímat ...

Olej rozpálíme v širším hrnci, necháme na něm zesklovatět cibuli, přidáme česnek a pak na něm zprudka opečeme plátky masa. Přidáme houby, podlijeme 150 ml vývaru a za občasného podlévání dusíme doměkka, minimálně jednu hodinu.

Na závěr přidáme zbylý vývar, povaříme, podle chuti zahustíme tmavší jíškou připravenou ze dvou lžic másla a dvou lžic hladké mouky a vmícháme jednu polévkovou lžíci zakysané smetany.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...