Hovězí vývar s bramborem

Polévku s nakrájenými brambory zná každý. Co takhle ji zkusit s celým bramborem?

Ingredience

750 g předního hovězího masa, kousek morkové kosti, 1 mrkev, 1 kořenová petržel, ¼ celeru, 2 cibule, 5 až 6 středních brambor do vývaru, jeden velký brambor, nať petržele, sůl, pepř

Postup

Také vás může zajímat ...

K maso vařeném v tlakovém hrnci přidáme morkovou kost, jednu cibuli vcelku. Vaříme 40 minut. Zvlášť do hrnce dáme vařit brambory, mrkev, celer a petržel nakrájené na kostičky i brambory vcelku. Po uvaření vše scedíme a dáme do hotového vývaru, který dosolíme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...