Hřejivá pochoutka Eintopf

Eintopf – neboli „jeden hrnec“ si spojujeme hlavně s německou kuchyní. Jeho konečná chuť, která je spojením všech vůní a chutí surovin bývá nenapodobitelná! Připravíme si 500 g masa na polévku, které omyjeme a poté ho nakrájíme na kostičky.

Míchanou zeleninu, například mrkev, celer, pórek, bílé zelí, růžičková kapustou si nakrájíme. Oloupaný 1 kg brambor pokrájíme na kostičky a 2 cibule nasekáme. Suroviny vkládáme do hrnce po vrstvách. Každou vrstvu osolíme a opepříme.

Vše zalijeme zeleninovým vývarem z bujonu a posypeme kmínem a majoránkou. Přivedeme za vysoké teploty do varu, pak oheň zmírníme a vaříme asi 90 min. Hotové posypeme čerstvou petrželkou..

Také vás může zajímat ...
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...