Hřejivá pochoutka Eintopf

Eintopf – neboli „jeden hrnec“ si spojujeme hlavně s německou kuchyní. Jeho konečná chuť, která je spojením všech vůní a chutí surovin bývá nenapodobitelná! Připravíme si 500 g masa na polévku, které omyjeme a poté ho nakrájíme na kostičky.

Také vás může zajímat ...

Míchanou zeleninu, například mrkev, celer, pórek, bílé zelí, růžičková kapustou si nakrájíme. Oloupaný 1 kg brambor pokrájíme na kostičky a 2 cibule nasekáme. Suroviny vkládáme do hrnce po vrstvách. Každou vrstvu osolíme a opepříme.

Vše zalijeme zeleninovým vývarem z bujonu a posypeme kmínem a majoránkou. Přivedeme za vysoké teploty do varu, pak oheň zmírníme a vaříme asi 90 min. Hotové posypeme čerstvou petrželkou..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...