Husí játra na cibulce

Restovaná husí játra se smaženými nudlemi určitě stojí za ochutnání.

Suroviny na 4 porce – 750 g husích jater – 30 g husího sádla – 3 cibule – hladká mouka – kmín – sůl – 400 g uvařených těstovin (špagety, dlouhé nudle)

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Husí játra omyjte, nechte okapat a nakrájejte. Okmínujte, osolte a lehce obalte v mouce.

2. Cibuli nakrájejte a osmahněte v hrnci na horkém sádle.

3. Játra opečte po obou stranách na tuku zvlášť, pak je krátce poduste na připravené cibulce společně s uvařenými těstovinami.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...