Moje chvilka pohody

Husí játra na cibulce

Restovaná husí játra se smaženými nudlemi určitě stojí za ochutnání.

Suroviny na 4 porce - 750 g husích jater - 30 g husího sádla - 3 cibule - hladká mouka - kmín - sůl - 400 g uvařených těstovin (špagety, dlouhé nudle)

Postup

1. Husí játra omyjte, nechte okapat a nakrájejte. Okmínujte, osolte a lehce obalte v mouce.

2. Cibuli nakrájejte a osmahněte v hrnci na horkém sádle.

3. Játra opečte po obou stranách na tuku zvlášť, pak je krátce poduste na připravené cibulce společně s uvařenými těstovinami.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden