Indická kuřecí polévka s mandlemi

Ostrá polévka podle Petry Černocké je vyhlášená a někteří dokonce spekulují, že možná právě tento pokrm stojí za skvělou vizáží oblíbené zpěvačky.

Ingredience: 1 kuře, 1 mrkev, 1 petržel, 1/3 celeru, 2 lžičky kari, 100 g mandlí, nové koření, celý pepř, bobkový list, chilli paprička, ale nemusí být, 1 smetana ke šlehání, sůl

Také vás může zajímat ...

Postup: Kuře zbavíme kůže, naporcujeme a spolu se zeleninou, novým kořením, celým pepřem a bobkovým listem vaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme kari. Vývar scedíme, kuře obereme a polovinu kuřecího masa vrátíme do vývaru. Přidáme spařené a oloupané nasekané mandle, dochutíme a nakonec zjemníme smetanou a jen krátce povaříme.

A až nyní můžeme, ale nemusíme, přidat nakrájenou chilli papričku.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...