Jehněcí kebab s řeckým dipem

Také vás může zajímat ...

Především- Maso dobře osolíme a opepříme. Jogurt smícháme s olejem, mátou a česnekem a dáme do lednice dobře vychladit. Kebaby grilujeme a na gril dáme na chvíli z obou stran prohřát i pitu. Servírujeme s jogurtovým dipem a zeleninovým salátem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...