Jemná jablečná bublanina

Suroviny:  180 g cukru krupice  160 g Hery  200 g hladké mouky  4 jablka  5 vajec  1 lžička kypřícího prášku do pečiva

Postup:  Oloupeme tři jablka, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na malé kostičky.

Také vás může zajímat ...

Z vajec, cukru, hery, mouky a prášku do pečiva vytvoříme těsto. Vlijeme ho do vymazané a vysypané formy a pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 15 minut.  Potom plech vytáhneme, koláč poklademe plátky posledního jablíčka a posypeme moučkovým cukrem.

Dalších 15 minut necháme v troubě dopéct dozlatova. Po vystydnutí podáváme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...