Jemné rybí karbanátky

Nebojte se použít jakoukoli rybu, a dokonce ani nevadí, pokud promícháte sladkovodní rybky s mořskými druhy.

Ingredience: 750 g rybího vařeného masa, 3 vejce, 4 polévkové lžíce strouhanky, 100 g slaniny, 1 cibule, 2 stroužky česneku, špetka muškátového květu, 2 lžičky sekané petrželové natě, 5 kuliček celého pepře, 3 kuličky nového koření, bobkový list, olej na smažení, strouhanka na obalení, sůl, černý pepř

Postup: Čerstvé ryby očistíme a dáme vařit do vody s kořením. Pak je vyjmeme a vyberte všechny kosti, pomeleme na mlýnku nebo rozmixujeme. Nakrájíme slaninu, osmahneme, přidáme cibulku Dále přidáme vejce, strouhanku, prolisovaný česnek, koření a vypracujeme tak, aby směs dobře držela pohromadě. Osmažíme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...