Kaiserka s pomazánkou z červené čočky

Suroviny:  40 g červené čočky  lžíci řepkového oleje  10 g mrkve,  10 g bílé cibule  česnek  sůl, citronovou šťávu  kaiserku

Postup:  Na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, utřený česnek a nahrubo nastrouhanou mrkev.

Přidáme propláchnutou červenou čočku a společně restujeme asi 5 minut. Vše zalijeme 100 ml vařící vody a za občasného míchání pomalu dusíme do měkka, asi 20 minut, dokud se všechna voda nevyvaří. Necháme zchladnout.

Také vás může zajímat ...

 Poté dochutíme solí, česnekem a citronovou šťávou. Pomazánku namažeme na kaiserku, můžeme ozdobit lístečky bazalky nebo rukoly.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...