Moje sladké tajemství

Kapr na modro

Suroviny:


  • ½ celeru

  • 2 petržele a mrkve

  • 4 cibule

  • kůra z 1 citronu

  • 100 ml bílého vína

  • 15 hřebíčků

  • 10 kuliček pepře a nového koření

  • 1 bobkový list a snítka tymiánu

  • 1 kapr

  • 60 ml jablečného octa a sůl


Postup:

Do hrnce dáme zeleninu, citronovou kůru, víno a zalijeme vodou. Koření zavážeme do gázy a dáme do hrnce. Přivedeme k varu a 10 min povaříme. Rybu podlijeme horkým octem, osolíme, vložíme do hrnce a vaříme zvolna 30 min..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden