Kapustové karbanátky

Pečené v troubě jsou dietnější

I zeleninové recepty se dají chuťově velmi dobře propojit s masem.

Ingredience :

Také vás může zajímat ...

1 hlávka kapusty

500 g mletého masa

3 lžíce mléka

1 cibule

4 stroužky česneku

4 lžíce strouhanky

3 vejce

čerstvě namletý pepř

1 lžička majoránky

½ lžičky soli

olej na smažení

Postup

  • Ovaříme kapustu, postačí 1 až 2 minuty. Vychladlou ji nakrájíme nadrobno.
  • Maso pokapeme mlékem. Přidáme vejce, sůl, koření, prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou cibuli a nakonec kapustu a strouhanku. Směs musí držet pohromadě.
  • Vytvarujeme karbanátky a smažíme je na pánvi.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...