Karamelizovaný ananas s tequilou pro dospělé

Suroviny:

  • 60 g másla
  • 1 zralý čerstvý ananas
  • 3x 1/2 lžičky vanilkového extraktu nebo semínka z 1/2 vanilkového lusku
  • 1/4 lžičky mleté skořice
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 120 ml tequily
  • vanilková zmrzlina k podávání

Postup:

Ananas oloupeme a přepůlíme. Vykrojíme dřevnatý střed a zbytek ananasu nakrájíme na tenké plátky.

V nádobě z alobalu rozpustímee třetinu másla. Přidáme třetinu ananasu, třetinu koření, posypeme třetinou cukru. Grilujeme 3 minuty po každé straně. Zalijeme třetinou tequily. Grilujeme jednu minutu do zhoustnutí. Přendáme na talíř a zakryjeme alobalem.

Postup zopakujeme se zbylými přísadami. Podáváme horké s kopečkem zmrzliny.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...