Klasická houbová smaženice

Suroviny:  2 lžíce másla nebo sádla  1 cibule  500 g hub  2 lžičky drceného kmínu  sůl a pepř  2 vejce  topinky nebo chléb Postup:  V hlubší pánvi nebo kastrolu rozehřejeme máslo či sádlo a osmahneme na něm doměkka cibuli.

Také vás může zajímat ...

Přihodíme houby, kmín, osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou za občasného míchání asi deset minut.  Pokud se houby přichytávají ke dnu, podlijeme je trochou vodou (raději méně než více, případně vodu dolijeme – jinak hrozí, že budeme mít houbovou kaši).

Vejce prošleháme se solí a pepřem a vlijeme je k houbám. Mícháme asi půl minuty, pak stáhneme z ohně a podáváme s topinkami nebo chlebem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...