Klobouky s křepelkou

Náplň hub je jen na vaší fantazii

Jednoduché, vtipné, chutné, tak přesně takové jsou klobouky s křepelkami.

Také vás může zajímat ...

Ingredience:

  • 8 pevných hlaviček hříbků
  • 8 křepelčích vajíček
  • 100 g strouhaného eidamu
  • sůl
  • pepř
  • lžíce másla

Postup:

  • Dobře očištěné hlavičky hříbků nebo žampionů krátce povaříme v mírně slané vodě, necháme je dostatečně okapat a dosušíme je.
  • Kloboučky použijeme jako mističky, naplníme je strouhaným sýrem, dáme je do zapékací nádoby a do každé opatrně vyklepneme křepelčí vajíčko.
  • Lehce osolíme, opepříme, můžeme zasypat kořením podle chuti, přidáme máslo a dáme péct asi na 20 minut do předehřáté trouby na 180 °C.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...