Koláčky se špenátem a fetou

Suroviny na 2–3 porce:

550 g špenátových listů (čerstvých i mražených)

2 lžíce nasekaných mátových lístků

1 lžíce citronové kůry

Také vás může zajímat ...

200 g sýra feta

3 vejce + 1 na potření

čerstvě mletý pepř

500 g listového těsta

80 g másla na hobliny

Postup:

Troubu předehřejte na 200 °C. Špenát, mátu, citronovou kůru, fetu a vajíčka promíchejte v míse. Listové těsto rozdělte na šest dílů a vyválejte je na kola o síle tři milimetry. Doprostřed každého dejte část špenátové náplně, a okraje zahněte.Navrch poklaďte hobliny másla a koláčky potřete vajíčkem. Pečte 15–20 minut dozlatova.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...