Kotlety s pomerančovou šťávou

Zlatavým a křehkým kotletám dá pomerančová šťáva ten správný šmrnc, který je nezaměnitelný.

Ingredience

Také vás může zajímat ...

6 vepřových kotlet, 3 lžíce medu, 2 lžíce pomerančové šťávy, 1 lžíce brandy, 4 lžičky dijonské hořčice

Postup

Kotlety na okrajích nařízneme. Přebytečný tuk nemusíme odstraňovat. Dáme je na rozpálený gril a opékáme asi 5 minut. Připravíme si směs na natírání masa. Smícháme med, pomerančovou šťávu, brandy a vše dobře rozmícháme. Kotlety zlehka potřeme hořčicí a grilujeme je asi tak 6 až 7 minut z každé strany. Během grilování je neustále potíráme připravenou směsí.

Kotlety vždy solíme až těsně před tím, než je sundáme z grilu.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...