Moje šťastná hvězda

Kotlety s pomerančovou šťávou

Zlatavým a křehkým kotletám dá pomerančová šťáva ten správný šmrnc, který je nezaměnitelný.

Ingredience

6 vepřových kotlet, 3 lžíce medu, 2 lžíce pomerančové šťávy, 1 lžíce brandy, 4 lžičky dijonské hořčice

Postup

Kotlety na okrajích nařízneme. Přebytečný tuk nemusíme odstraňovat. Dáme je na rozpálený gril a opékáme asi 5 minut. Připravíme si směs na natírání masa. Smícháme med, pomerančovou šťávu, brandy a vše dobře rozmícháme. Kotlety zlehka potřeme hořčicí a grilujeme je asi tak 6 až 7 minut z každé strany. Během grilování je neustále potíráme připravenou směsí. Kotlety vždy solíme až těsně před tím, než je sundáme z grilu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden